Over Bakker

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd in het aanleggen en ontwerpen van tuinen. Qua bestrating zijn tuinen een vak apart. Er zijn zoveel factoren waar mee rekening moet worden gehouden om een tuin goed aan te leggen. Je hebt te maken met hoogtes, correcte funderingslaag onder de bestrating , waterafvoer, grondverbetering enz. kortom, een vak apart!

Hiervoor zit u bij Bakker Tuinbestrating op het juiste adres. Eigenaar Frank Bakker heeft opleiding tot hovenier volbracht en heeft naast zijn studie zijn passie voor tuinen en straten in praktijk gebracht. Hierdoor is de combinatie van hovenieren en goed straatwerk zijn specialisme geworden. Bijvoorbeeld het nog ambachtelijk onder de hamer straten van oude klinkers is één van zijn specialiteiten; niet veel stratenmakers hebben nog dit specialisme . Door zijn vakmanschap en kennis en vooral passie voor het vak is hij dan ook een veel gevraagde stratenmaker door bijvoorbeeld hoveniers die het straatwerk liever uitbesteden bij speciale projecten. Doordat Frank zelf ook hovenier is, is de combinatie van straatwerk en beplanting dan ook altijd perfect. Om een tuin mooi te laten uitkomen, heeft iedere tuin zijn eigen soort beplanting of grondverbetering nodig voor het beste resultaat. Dit verreist kundigheid en ervaring.

Bakker Tuinbestrating staat voor passie voor tuinen, duurzaamheid en kwaliteit. Door het grote netwerk van Bakker Tuinbestrating is ieder project welkom; van grote tot hele kleine tuinen. Van groot grondwerk tot een beschoeiing. De grootste uitdaging van Bakker Tuinbestrating is om van iedere tuin, hoe klein of groot; een heerlijke leeftuin te maken!

Heeft u interesse wat Bakker Tuinbestrating voor u kan doen? Of het nu gaat om alleen het ontwerp, straatwerk of een volledig aangelegde tuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contact formulier of bel 06-55320631 .

Met vriendelijke groet,

Frank Bakker